FÖRÄNDRADE ARBETSSÄTT PÅGRUND AV RÅDANDE SITUATION GÄLLANDE COVID-19


Vi på H-G Elektronik håller fortsatt arbete men på ett annorlunda sätt för att säkerställa och förebygga både kunder och personal blir smittade av Corona virus.


Nu kan du som kund få offertbesök via Videosamtal och tekniker besök när du inte befinner dig hemma. Efter utfört arbete skickas en videofilm till dig, du får sedan en betallänk för betalning på distans.


Vi följer självklart noga utvecklingen i vår omvärld och de konsekvenser som Coronaviruset innebär för våra kunder, medarbetare och partners. Vi förstår att Coronaviruset skapar en stor oro och osäkerhet eftersom den har drabbat vårt samhälle och vår ekonomi med en enorm kraft på så kort tid.


Vår högsta prioritet är att värna om våra medarbetares hälsa och bibehålla tillgängligheten för våra kunder och partners samtidigt som vi tar det samhällsansvar vi har möjlighet till. Vårt värdeord Tillsammans har aldrig varit så viktigt och tydligt som nu. Vår Kundservice finns för de kunder som vill prata med en handläggare direkt. Samtidigt har vi samlat några råd och tips som kanske kan hjälpa dig i den nya och plötsliga vardag som vi befinner oss i.

Var rädda om er och tvätta händerna ofta!